18-годишен младеж от Русе пострада на пешеходна пътека (СНИМКИ/ВИДЕО)

Инцидентът е станал малко след 10 часа

0
10993

18-годишен младеж от Русе пострада на пешеходна пътека. Той е бил ударен от лек автомобил тази сутрин в района на новото кръгово кръстовище на ул.“Шипка“. Момчето е откарано в болница с травма на главата, предаде репортер на Информационна агенция „Топ новини“.

Инцидентът е станал малко след 10 часа. Лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван от млад водач, е излязъл от кръговото кръстовище, което се намира на около 15 метра от пешеходна пътека. По думите на пътничката в колата пешеходецът е изскочил внезапно и е притичал по зебрата, което е изненадало водача и не е успял да реагира. При удара пешеходецът е изхвърчал на десетина метра от мястото на инцидента. Той се е оплакал от болки в гърдите, бил е ранен и в главата.

„Чу се някакъв удар, доста силен, нещо като тупкане на нещо – все едно като топка на игрището. Доста силно се чу и вече впоследствие видяхме колата и човека пред колата – едно младо момче. Изправиха там отстрани на тротоара и дойде патрулката“, разказа работничката Ивелина Иванова, която е била в близост до инцидента.

Очевидци са извикали веднага екипи на полицията и линейка, която го е откарала в болницата.

Тъй като предното стъкло се натрошило при удара, проверява се дали шофьорът не е карал с несъобразена скорост. Причините за инцидента се изясняват.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук